Rubriky
Aktuality Komáři

Základní kolo Svojsíkova závodu – Bohdašín 22. 4. 2023

Svojsíkův závod bude pro vás jedinečnou příležitostí porovnat znalosti nabyté ve skautu s ostatními skauty z našeho okresu. Letošní základní kolo závodu se uskuteční na nedalekém Bohdašíně, téma závodu bude poněkud netypické, mělo by se týkat nějakého vědeckého bádání, takže uvidíme, co pro nás organizátoři závodu mají přichystané. Vzhledem k tomu, že Komáři skautské závody historicky vyhrávají, budeme doufat v co nejlepší umístění a postup do krajského kola.

Sraz:

v sobotu 22.4. v 7:30h na autobusové zastávce Úpice ,,most F.L.Riegra“ (jedeme do Malých Svatoňovic a dále vlakem směrem na Rtyni)

Návrat:

předpokládaný konec závodu je v 17:30h, příjezd do Úpice bude poté upřesněn

Komáři: Rádce – Samuraj, Wiki, Hutač, Uhlík, Michal

Komáři 2.: Rádce – Esky, Ludva, Aktiv, Šíma, Vašek

Jako omluva ze závodu se bere pouze vážná nemoc, s rýmou se dá také závodit.

Na sebe:

Táborové triko z loňského roku – Operace Anthropoid, kdo nebyl na táboře, tak jiné šedivé triko + kdo má, tak doplněk či převlek ve vědeckém stylu.

S sebou:

kompletní skautský kroj (v batohu), ešus, lžíce, poznámkový blok, psací potřeby, kompletní KPZ, zápalky, pláštěnka, pokrývka hlavy (z důvodu větrného místa), toaleťák, nůž, pevné boty, náhradní ponožky, 100 Kč, svačina, pití, čistá pitná voda (na ošetření zranění, stačí malá láhev), buzola (kdo má), připravený plakát vezme každá družina.

Strava:

Zajištěn bude oběd a pitný režim. Malé občerstvení bude možné zakoupit v místě závodu, doporučujeme vzít s sebou dostatečně velkou svačinu.